torsdag 20 augusti 2009

Nej

Magen såg fin ut. Nu är jag nästan panikslagen över vad det kan vara.

5 kommentarer:

  1. Usch för att leva i ovisshet!

    SvaraRadera
  2. Men uh vad jobbigt.
    Vet inte riktigt vad du har för symtom?

    SvaraRadera
  3. Maskrosen: Ja ovissheten är värst, då vet jag inte hur jag ska tackla problemet, kan inte göra en plan. Och min hjärna söker automatiskt svar, testar hypoteser, funderar på olika vidkommande och ovidkommande symptom osv. Jag försöker stänga av, men är inte så bra på det. Ibland blir jag lite trött på mig själv.

    Mårr: Nu mår jag bättre (är inte lika trött) men jag blev gradvis orkeslös mer och mer i tre veckor som slutade med feber fyra dagar runt förra helgen, senaste två dagarna dock långsamt bättre och feberfri. Men jag känner en klump under revbensbågen som kom när jag hade lunginflammation i våras, har även ont i det området. Blir lite stressad, speciellt som det är samma ställe som jag hade komplikationer efter en gall-op för nio år sen. Jag är dålig på att vara sjuk, stressar lätt upp mig. Det kanske bara var ett virus. Men jag vill veta. Nu ska jag vänta på att snigeln tar remiss-svaret tillbaka till vårdcentralen så får vi se vad som händer.

    SvaraRadera
  4. Skulle kunna vara en CMV-infektion. Ingen fara på taket i så fall... (Den sätter sig ofta på levern. Ger symtom som trötthet/sjukdomskänsla, ev öm över levern, feber strax över 37,5. Vanligt bland dagisbarn. Ofta har man som vuxen redan haft det och får bara en förkylning, men ibland kan man få mer symtom.)

    Att ställa diagnos över en blogg är ju inte världens bästa. Jag menar bara att det även finns beskedliga förslag vid sidan om de hemska... ;)

    SvaraRadera
  5. Tack, jag vet och ändå är det de otäcka som håller mig vaken om natten...
    Jag ska försöka ta fasta på att jag mår bättre och hoppas att det fortsätter på det sättet.

    SvaraRadera