fredag 21 maj 2010

Så pinsamt

En person fick veta att jag körde neurotentan (alltså ordinarie tentan för en månad sen, jag väntar fortfarande på resultat på omtentan).
"Så pinsamt" sa han.
Mpf mumlade jag och försökte att byta samtalsämne.
Jag ville inte gå in i någon diskussion om detta, men jag tycker inte det är det minsta pinsamt. Jag känner mig rätt normal och mänsklig. Och det är okej. (Även om jag har skojat lite om det ;))

4 kommentarer:

  1. Helt normalt. Självklart! Hoppas att "vännen" sa det med viss ironi...

    SvaraRadera
  2. Inte den minsta ironi. Jag hade hoppats slippa frågan tills jag fått resultatet på omtentan eftersom jag misstänkte att jag skulle få en liknande kommentar, men så blev det ju inte.

    SvaraRadera
  3. Tycker inte heller att det är det minsta pinsamt. Har man familj och jobb vid sidan om är det inte ett dugg konstigt tycker jag. Är själv i samma situation men kunde inte skriva omtentan eftesom jag hade lovat dottern en rolig och sedan länge planerad utflykt. Känns lite jobbigt men hoppas det ordnar sig i augusti för min del. Måste dock klara ordinarie tenta nästa fredag. Annars blir det mycket att ta igen och så kanske jag inte får börja T3. Sådär, nu fick jag skriva av mig det :)

    Hoppas din tenta gick bra! Nästa tenta kommer säkert att gå galant. Du har ju doktorerat är är duktig som tusan så kapaciteten finns ju helt klart. Det är ju bara fråga om att få tid.

    SvaraRadera
  4. Tack, dina uppmuntrande ord värmer :) Håller tummarna för din tenta så att du får gå upp på T3, de där spärrarna är jobbiga.

    SvaraRadera